Ik ga proberen iedere dag een soort dagboek bij te houden wat ik aan het doen ben in London. Vanmorgen om 5 uur vetrokken we met de bus naar Schiphol, met als eindbestemming London. Rutger ging me uitzwaaien waardoor ik verdrietig werd. Gelukkig zat ik naast mijn lieve vriendinnetje Nadeche in de bus. Append met Rutger miste ik hem nog steeds meer en kreeg ik haast de tranen in de ogen, ook al is het maar 6 dagen… DAT IS LANG HOOOOOOR…..

Toen we 2 uur hadden gereden waren we eindelijk om half 8 bij Schiphol. En wat doe je om half 8…. SHOPPEN! We gingen even de winkels bekijken, naja vooral Victoria Secret. Om 8 uur begonnen we met inchecken, het was de eerste keer dat ik ging vliegen, erg spannend dus. Maar het is goed gegaan want om 10 uur zijn we London geland, het is hier een uurtje eerder dan bij jullie. Vanuit het vliegveld in London moesten we nog 2 uur naar het huisje. En toen begon het, vanmorgen toen ik wakker werd had ik al last van keelpijn, in de busreis naar het huisje kreeg ik ook nog eens koorts en werd ik hartstikke wit en had ik koppijn… Terwijl het hier 25 graden is. Doordat Rutger er niet was werd het nog erger voor mijn gevoel. Ik ben toch even naar het park geweest en we hebben het westen van Londen bekeken. Na lekker patatjes te hebben gegeten en facetimen met Rutger wilde ik vroeg gaan slapen…. Maarja dat is me niet gelukt!

3 Comments on "1e dag in Londen"

  1. veel geluk in londen

    Beantwoorden
  2. Have fun in London xxx papa

    Beantwoorden
  3. Zo lief jij en Rutger, echt leuk om te zien hoe veel jullie van elkaar houden. Nog veel plezier in Londen kuskus

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Shaznay

HÉ ik ben Shaznay Tamar Tauran! De jongste van het stel. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram