Familie staat op nummer 1 bij alle Taurans. Een ontzettend grote familie die elkaar alle liefde geeft die er maar bestaat. Op gewone dagen merk je dat al, maar op bijzondere dagen merk je dat helemaal. Gewone dagen? Ja de dagen dat er dus niks bijzonders gebeurt. En ja natuurlijk elke dag is bijzonder, maar toch sommige dagen zijn bijzonderder dan de ander. Ja wat ben ik weer lekker cryptisch. Maar dat is hoe ik het voel in onze familie. Elke gewone dag, een dag dat je gewoon leeft en dat er niet veel bijzonders gebeurd, voelen we de liefde van elkaar. Iedere gewone dag dat we elkaars Facebook berichtjes voorbij zien komen en een lach op ons gezicht krijgen. Iedere gewone dag dat we elkaar tegenkomen in de supermarkt of elkaar even een whatsappje sturen hoeveel we van elkaar houden. Op die gewone dag is er al zoveel liefde voor elkaar.
Maar in iedere familie, ook in die van de Taurans, gebeuren er bijzondere dingen en zijn er dus die bijzondere dagen. Ditmaal een niet zo’n leuk ding….. Afgelopen donderdag werd de held van onze grote familie opgenomen in het ziekenhuis. Vanaf dat moment voel je die bijzondere liefde iedere seconde van de dag, echt waar IEDERE seconde. Iedere seconde zijn we in gedachten, maar ook in het echt bij elkaar. In het ziekenhuis is ieder moment iemand bij ons lieve opaatje. Op de familie Facebook chat zijn we iedere seconde in gesprek. Serieuze gesprekken, natuurlijk ook grappig, maar vooral gesprekken met heel veel trots, zorg en respect voor elkaar. Dit schrijvend terwijl ik net terug rij van het ziekenhuis geeft tranen in mijn ogen van blijdschap. Want ja we zijn zo trots op elkaar en gunnen iedere familie dit. Zoveel liefde voor elkaar dat je als familie op de been houdt, zodat je zelfs aan minder leuke gebeurtenissen een goed gevoel overhoudt. Na weer een dag met familie is dit het enige wat ik zeggen wil, en ik weet  zeker dat mijn kleine zusjes het hier mee eens zijn, WAUW wat zijn wij gezegend met een geweldige familie. En voor jullie allemaal op deze dinsdagavond, wees blij met je familie dat is je rijkdom en de mensen die er hopelijk ook altijd voor jullie zijn. Familie is alles voor ons!
Recht uit het hart geschreven en hopelijk een beetje begrijpbaar 😉
Liefs M.

5 Comments on "Familie liefde"

 1. Heel veel sterkte met jullie opa! En erg lief en leuk om te zien dat jullie allemaal zo’n hechte band met elkaar hebben ❤️.
  X

  Beantwoorden
 2. Mooi uit het hart geschreven Mexx.

  xxx papa

  Beantwoorden
 3. familie is de mooiste wat er bestaat

  Beantwoorden
 4. Wauw, echt heel mooi geschreven! xx

  Beantwoorden
 5. Lieve Maxime heel erg bedankt dat je dit met ons deelt .
  Ik zit dit echt met open mond te lezen,aller eerst ik leef met jullie mee ,dit doet me erg aan mijn familie denken ,mijn oma heeft een hele zware tijd achter de rug en is pas ontslagen uit het ziekenhuis .
  De dochters en zoons van mijn oma bestaand uit 7 tantes waaronder mijn moeder en 3 ooms , ze moesten bij elkaar komen en na lang onderling te hebben overlegd , hebben ze moeten besluiten om haar in het ouderen huis waar ze revalideert te laten wonen . Ze hebben altijd jaren voor haar gezorgd onderling ,maar nu moet ze gewoon echt regelmatig in de gaten gehouden worden vanwege haar suiker.
  Ze is nu momenteel weer aardig op de been maar ze heeft slechts nog hooguit mischien 6 tot 8 maanden

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram