Een van de leukste winkels van Groningen heeft onze toffe outfits gesponsord voor de fotoshoot. Fifty Six is een kledingwinkel voor heren en dames met locaties in het noorden van Nederland. Maaaaaar mensen uit het westen, oosten of zuiden wees niet getreurd. Deze toffe winkel heeft ook een webshop: www.fiftysix.nl. Voor al onze lezers hebben we een leuke actie, als je dit bericht in een van de winkels van Fifty Six laat zien krijg je 10% korting op je aankoop! Of voor de niet-noorderlingen kan je via de webshop met de volgende kortingscode: 56BEAU10 ook 10% korting krijgen!

Vind je onze outfit leuk en wil je deze ook dragen? We dragen allemaal boots van Supertrash! Maxime draagt een broek van G-Star, een shirt van BYDANIE en een jasje van goosecraft. Zoë draagt een broek en shirtje van supertrash en een te gek jasje van BYDANIE. Shaznay draagt een broek van G-Star, een shirtje van Modstrom en een jasje van goosecraft.

Ga dus snel naar de winkels van Fifty Six of scoor op de website jouw perfecte outfit!

1 Comment on "Happy met onze kleding"

  1. Waar zit het winkeltje precies?
    Liefs

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Shaznay

HÉ ik ben Shaznay Tamar Tauran! De jongste van het stel. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram