Deze vakantie heb ik al 4 films gekeken en 3 daarvan zijn horror films.. Non stop staat mijn televisie aan met horrorfilms! Deze vakantie had ik het geluk dat ik netflix kon kijken op mijn eigen telvisie (want ik had de Playstation van Rutger gestolen :) ).

Ik hou super veel van horror en kijk elke ochtend, middag, avond en nacht een horror soms met vriendinnen maar meestal met Rutger. Jammer genoeg heb ik al bijna alle horror films van netflix gekeken en moet ik wachten op nieuwe.. Maar gelukkig bestaan er ook horror programmas dat ga ik nu maar eens kijken.

Helaaaaaaas heeft Rutger zijn playstation weer meegenomen en kan ik nu alleen nog maar netflixen in de woonkamer. Maaaaarja niemand in huis houdt van horror dus ik mag het alleen kijken als er niemand mee kan kijken. Maar alleen thuis zijn ben je niet zomaar in huize Tauran.

Heb deze week allemaal leuke maar spannende films gekeken bijvoorbeeld:

 • Sinister
 • Prom night
 • Mama
 • The Hole
 • The Descent

Ik raad het jullie aan om ook te kijken !

Behalve als je echt in je broek poept als je horror kijkt haha.

Liefs Shazzie

3 Comments on "Horrorrrrrrrrrr"

 1. Ik heb al die films ook gezien.

  Beantwoorden
 2. Ik kijk American Horror Story,
  het is een serie op Netflix en heeft wel een paar seizoenen als het goed is staan er nu 4 seizoenen op Netflix & ze zijn ook al bezig met seizoen 5 in Amerika.
  Het is heel erg leuk, nou tenminste als je van Horror houd net zoals ik.
  Ik raad je het aan!
  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Mama is zo eng omg

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Shaznay

HÉ ik ben Shaznay Tamar Tauran! De jongste van het stel. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram