De 2e dag in London hebben we veel gelopen en veel dingen bekeken bijvoorbeeld de Big Ben daarna zijn we gaan shoppen en nog naar andere steden en weer shoppen de avond zijn we gezellig naar het park geweest en hebben we daar pizza gegeten we waren om 9 uur weer terug en ik heb natuurlijk ook gevlogd. (De vlog moet nog bewerkt worden door Mexx als ik terug kom maar die komt ZEKER). De 3e dag gingen we eerst met de metro naar een museum en daarna hebben we geluncht bij de Mac donalds. We zijn naar de tower bridge geweest en nog met de bus erover heen gereden. Die avond zijn we uiteten geweest gezellig. Daarna naar de musical wicked geweest alleen shaz was zo moe dat ze de tweede helft zo in slaap is gevallen. We waren uiteindelijk half 12 thuis. Vanmorgen moesten we alweer vroeg uit bed want om 10 uur moesten we alweer bij het Chelsea stadion zijn. We kregen en bandje om onze nek met een plastic zakje waar ons kaartje inzat om naar binnen te komen, alleen ik had er een foto van Rutger in gedaan haha want ik mis hem heel erg. Verder hadden we even anderhalf uur vrij en heb ik eerst met mijn vriendinnetje pizza gegeten en daarna een bakje fruit en daarn zijn we snel naar de winkelstraat gerend. Ik ben nu onderweg naar de plek waar we hebben afgesproken en het is hier 4 uur bij jullie 5 uur verder vandaag ga ik nog naar een markt en vanavond weer uiteten en weetje mijn lieve vriendinnetje Nadeche is vandaag 15 geworden. Feliciteren jullie haar even?? Iedereen verder nog fijne weekend.

4 Comments on "I LOVE LONDON !!"

 1. Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 2. gefelicititeerd en nog een fijne verjaardag

  Beantwoorden
 3. willen jullie een shoplog opnemen en dan op jullie YouTube kanaal uploaden dat zal wel leuk zijn ! ( een shoplog is dat je spulletjes laat zien die je hebt gekocht, en dan zeg je van welke winkel je het hebt gekocht en hoeveel het kost ) xx wissal de grooste fan van Zoë tauran!

  Beantwoorden
 4. gefeliciteerd !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Shaznay

HÉ ik ben Shaznay Tamar Tauran! De jongste van het stel. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram