Vloggen is niet zo makkelijk als jullie denken…. Momenteel hebben we het allemaal ontzettend druk en zijn we niet vaak op dezelfde plek. We willen graag Vloggen, maar in een vlog zit helaas best veel tijd. MAAR de vraag zien we zo vaak voorbij komen dus bij deze heb ik toch kunnen vloggen op mijn verjaardagsfeestje…. Helaas niet de hele avond, want ik kon moeilijk telkens met de camera lopen. Ik hoop dat jullie zo een leuke impressie hebben van mijn verjaardag en wie weet nodig ik jullie nog wel eens uit voor een Tauran Bday Party! Ik hoop dat jullie de vlog leuk vinden en ook iedere dag onze blog volgen.

xoxo Z.

7 Comments on "Mijn BDAY vlog"

 1. Super leuke vlog weer!!❤️

  Beantwoorden
 2. Haha superleuk! Het ziet er naar uit dat je een leuke verjaardag hebt gehad, fijn!

  Beantwoorden
 3. Aaah jullie vlogs zijn echt vermakend haha. Heb je nog de link van je jumpsuit? Ik zoek er nog een voor de zomer! Kuss

  Beantwoorden
 4. Heii liefjes,
  Ik snap heel goed wat jullie bedoelen met vloggen enzo lijkt mij ook best wel moeilijk. Maar als er ooit een vlog komt vind iedereen het geweldig.
  Ik hoop dat ik op de tauran bday party mag komen geweldig.
  I love you, xoxo Irene

  Beantwoorden
 5. Leuke vlog, jammer dat je net stopt op het moment dat het pas echt leuk wordt

  Beantwoorden
 6. Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad! Even een vraagje: waar komt Shaznay’s shirt vandaan want ik vind hem echt heeel leuk! Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Zoë

HÉ ik ben Zoë Rachelle Tauran! De middelste van de zussen. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram