Het is zo ver…… Dat gevoel, de drang en de kriebels om naar Amsterdam te verhuizen zijn eindelijk ergens goed voor geweest. Ik ga namelijk verhuizen!!! Zoals mijn ouders altijd zeiden: “Hard werken wordt beloond”. Sinds april gewerkt als vertegenwoordiger voor Samsung in de regio Noord Nederland, en nu de kans gegrepen om dit te gaan doen in de regio Amsterdam. Per 1 oktober is het dan echt zo ver, verhuizen naar de grote stad en het noorden achter me laten. Aan de ene kant zoveel zin in, aan de andere kant blijft het natuurlijk een dubbel gevoel. Ik laat mijn vriend, familie en vrienden achter in het Noorden. Maarja, hoe ver is het noorden? Met een eigen autootje, rij ik zo op en neer om ze alleen al een kus en knuffel te brengen. 166 kilometer, op een drukke dag 1 uur en 45 minuten, op een rustige dag 1 uur en 30 minuten. Die kilometers en tijd heb ik meer dan over voor mijn dierbaren!

Voor nu ga ik wonen in Osdorp, en ja alle grappen over liquidaties zijn al gemaakt. Lees je iets over een Meisje van 22 uit Roden geliquideerd, YES It’s me! Maar we houden het vertrouwen dat ik het ga overleven in Amsterdam. Het gaat vast en zeker een geweldige tijd worden, die deuren gaat open voor een nog betere toekomst. Niet alleen bij Samsung, maar zeker ook voor Beautiful Chaos. Achter de schermen zijn wij namelijk hard aan de slag om beter dan ooit weer voor de dag te komen. We gaan jullie verrassen!!!

Liefs Mexx <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram