In Groningen heb je niet super bijzondere winkeltjes, daarvoor verlaten we het hoge noorden en bezoeken we in de vakantie andere steden! Arnhem was deze vakantie aan de beurt. Na een 2 uur durende rit (niet omdat de rit 2 uur duurt, maar omdat de chauffeur niet goed oplet) eindelijk aangekomen in Arnhem….. Even lekker wezen eten en toen de stad in. Neeeeeee he dacht ik meteen wat een saaie simpele stad… De H&M, Primark, Bershka en Zara…. Ja die hebben we in Groningen ook wel (de primark NOG niet).

Na wat googlen en rondvragen kregen we toch te horen dat Arnhem een echte cultuurstad is en dat we het juist even buiten het centrum moeten proberen. Wandelend door de straten van Arnhem kwamen we in een straatje met 2 vintage winkeltjes. Één van deze winkeltjes is vanaf nu een van mijn FAVO shops: Things I Like Things I love….. Een mix van vintage spullen en nieuwe spullen. Kleding, tassen en andere leuke spulletjes die je niet zomaar ziet maar die juist bijzonder zijn! Waarschijnlijk kent een groot deel van jullie deze winkel al maarja ik dus niet! Voor degene die de winkel nog niet kennen ga er snel heen, er zit ook een filiaal in Amsterdam! Check de site, wij zijn met twee volle tassen naar huis gegaan voor weinig geld. Want momenteel is er ook nog eens sale!

Thing I like Things I love 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram