Een tijdje geleden las ik een artikel in de Grazia waarin een waterchallenge werd genoemd. Opeeeeens dacht ik daar vandaag overna. Ik heb niet bepaald de mooiste zuiverste huid die er bestaat dus heb ik besloten om samen met Mexx en Shaz hieraan te beginnen. En wat is een mooiere dag dan 1 maart? De maand waarin ik jarig ben!

De challenge houdt in dat je minimaal 2 liter water per dag moet drinken, daarnaast mag je ook best eens een frisje of wijntje drinken. De 2 liter water kan gewoon kraanwater zijn, maar mag ook groene thee zijn. Wat ook nog een lekkere tip is: fruitjes door het water bijvoorbeeld citroen, mint of aardbei. Dan krijgt je water een lekker smaakje! We gaan dit met zijn allen volhouden tot en met 31 maart! Mijn verjaaaaardag!

Doen jullie ook mee? We zijn heel benieuwd hoe het gaat met jullie challenge EN we zouden het leuk vinden als jullie foto’s met jullie toffe waterflesjes delen op onze Facebook !

xoxo Zoë

10 Comments on "Water challenge"

 1. Ik ga zeker mee doen want ik ben ook in maart jarig maar dan 10 dagjes eerder
  Ik hoop dat je een feinen verjaardag krijgt
  Xx jaime

  Beantwoorden
 2. Wanneer komt jullie 3de vlog?

  Beantwoorden
 3. JA ik doe mee! Super toevallig dat je daar nu mee gaat beginnen want ik was begin februari al begonnen maar ik hield het maar 1, 5week vol haha

  Beantwoorden
 4. Ik doe mee!!

  Beantwoorden
 5. Hahaha ben ook in maart jarig!

  Beantwoorden
 6. Superleuk idee

  Beantwoorden
 7. ik doe mee LEVE DE GEZONDHEID

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Zoë

HÉ ik ben Zoë Rachelle Tauran! De middelste van de zussen. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram