Definitie: Twijfel. Zelfst.naamw. (m.) Uitspraak:  [ˈtwɛifəl] Verbuigingen:  twijfel|s (meerv.)

Onzeker gevoel over wat je moet doen of denken Voorbeeld:  `twijfels hebben/koesteren Synoniem:  tweestrijd

Een zeker persoon zei een aantal weken geleden tegen me dat er voor hem geen twijfel bestond. Je hebt een ja of een nee, een fifty fifty keus. Geen grijs gebied daar tussen in. Die uitspraak zette mij aan het denken… 50/50, nou bij mij is dat helaas niet het geval. Volgens mij is het voor mij 10/80/10. Ja mijn grijze gebied is soms oneindig, maar om het in getallen uit te drukken. 10% ja, 10% nee, en die ja en nee gaan nooit een keer vast staan. Twijfelachtig, wisselvallig, wispelturig…. Ja dat omschrijft mij wel…. Wat kan ik vaak anders denken of doen. Twijfel over ieder klein dingetje en na een keus nog steeds niet 100% zeker te zijn. Maar achteraf niet begrijpen waarom ik er zo over heb getwijfeld. Story of my Life,  een tweestrijd over ieder klein ‘wissewasje’.

Twijfel brengt onzekerheid, onzekerheid kost energie, energie dat niet nodig is. Maar volgens mij is dit niet alleen een ‘Maxime-dingetje’, volgens mij is dit een typisch vrouwen ding.  De een heeft het natuurlijk meer dan de ander en ik ben waarschijnlijk wel het toppunt. BUT I AM WORKING ON IT.

Voelen jullie me vrouwen onder ons….? En oja  mannen onder ons, en vooral mannen in mijn leven. Alvast mijn oprechte excuses voor de twijfelachtige momentjes die zijn geweest en nog gaan komen :).

1 Comment on "Eeuwige twijfel"

  1. ik heb zoveel onzekere momenten, ik wil weer verhuizen dusja allemaal nieuwe keuzes!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram