Inspiratieloos al sinds de dag van toen. Wat denk ik, wat voel ik, wat wil ik….. Ieder gevoel lijkt wel heftiger te zijn geworden. Om de inspiratie terug te krijgen kijk ik vaak terug wat ik nou eigenlijk allemaal met jullie heb gedeeld. Van mijn eerste blog op 14 februari 2015 tot aan zo’n dag dat alles net niet goed genoeg is. Van mijn workouts tot aan mijn eeuwige twijfel. Alle geweldige citytrips en de emoties die ik had bij het verlies van mijn opa. Veel heb ik gedeeld, veel van mijn gevoel, mijn diepste ik. Soms denk ik, deel ik wel eens te veel? Wat boeit de lezers dit nou…. Moet ik wel mijn inner inner ME aan jullie voorstellen? Op de een of andere manier is dat soms blijkbaar nodig, niet eens het delen maar vooral het van mij afschrijven.

Ik ben iemand die snel dingen deelt met mensen. Mijn vrolijkheid, maar ook mijn emoties. Enerzijds fijn dat ik zo open ben en zeker geen binnenvetter, anderzijds ook heel lastig dat ik soms niet gewoon even ‘mijzelf met alleen mijzelf’ lastig kan vallen. Door geen binnenvetter te zijn vat ik vaak alles heel erg persoonlijk op. Wat er ook gebeurt in mijn leven reflecteer ik op mijzelf. Een persoon die alles voor iedereen goed wil doen, de hele wereld vrolijk wilt houden en daarin zelf het liefst een stapje terug zetten. Maar dat kan niet, dat weet ik, maar ik doe het toch.

Toen ik zonet door de bomen, jullie zonneschijn op mij neer liet vallen dacht ik pak jezelf bij een. Opa & oma zouden het met mij eens zijn. Wees wie je wilt zijn, met wie je wilt zijn. Laat zien hoe mooi je bent, hoe prachtig je bent, hoe geweldig je bent. Wees er trots op dat je soms een dikke vette zeurzak bent, dat je niet altijd alles goed kan doen. Accepteer wat de mensen over je denken en laat het je niet naar beneden halen. Iedereen! Jij, ik, wij, JULLIE…..  hebben geliefdes om je heen die soms boos zijn, soms verdrietig of soms heel lief. Hebben familie om je heen waar je soms ruzie mee kan hebben maar wat altijd goed komt. Hebben vrienden om je heen die je jaren niet kan spreken maar wat altijd weer goed is als je elkaar  ziet. Er gebeurt altijd wel iets, heb vertrouwen, wacht af, geef elkaar de ruimte en alles komt goed. Liefde is de basis, dat alles weer bij elkaar brengt, wat er ook maar gebeurt in onze levens samen staan wij sterk.

Er gebeuren dingen in onze levens. Een inspiratie van een ander is soms goed. Dit wil ik kwijt om jullie te inspireren, of het nodig is? Ik weet het niet, doe er mee wat je wil. Mijn inspiratie moest van ver komen, maar soms heb je zo’n dag dan wordt je ineens van alle kanten geïnspireerd. Dat je tegen iemand zegt ‘Ik hou van je’ met zoveel gevoel, dat je een berichtje ontvang van een andere powervrouw met zoveel gevoel. Ja dat inspireerde mij vandaag, om mijzelf bij een te pakken en te gaan. Naast mijn berichtje voor jullie, laat ik je graag inspireren door dat bericht wat ik vanmorgen ontving!

“Denk niet aan gisteren en denk niet aan morgen. Telkens weer een dag vol zorgen. Leef, beleef en geniet elke seconde van de dag en sluit af met een lach. Want niemand weet wat er in de toekomst zal gebeuren dus je moet echt niet heel je leven met alle sores aan zeulen. Wat nou als je altijd verdrietig bent dan geniet je van geen enkel moment. Dan heb je later nog meer spijt als het allemaal vals alarm blijkt. De reden waarom ik dit schrijf, is omdat we niks in het leven zeker weten en het altijd maar weer afwachten blijft. Dan ben je altijd boos, bang en verdrietig en dat is super super super zielig. Elke dag is er 1 om nooit te vergeten, we kunnen immers nooit meer diezelfde dag opnieuw beleven. Dis is een memo aan mijzelf en ik leest het telkens wanneer ik denk van ‘ HELP ‘. ” 

Herinner je dit op de rot momenten, het komt wel weer goed! Blijf er niet te lang in hangen.

Fijn weekend lieve lieve allemaal! xoxo Mexx!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram