Over iets meer dan 2 weken ga ik met de helft van de derde klassers naar London ik heb er super veel zin in alleen vind ik het moeilijk om zo’n lange week zonder Rutger te zijn maar ja dat moet ik maar even accepteren.
Het word natuurlijk ook super leuk met mijn vriendinnetjes. Ik ga voor het eerst vliegen wat ik erg spannend vind, maar ik heb er wel super veel zin in, alleen mocht ik maar 1 klein handbagage mee. Gelukkig neem ik nu samen met een vriendin samen een koffer, want al mijn kleren past niet in één kleine handbagage koffer.

Offcourse ga ik daar natuurlijk ook veel shoppen, ik moet nog een cadeautje voor Rutger zijn verjaardag kopen, hebben jullie misschien ideeën wat ik kan kopen ? En wie van jullie is er al eens in London geweest en heeft tips voor het shoppen??

Maar nu nog even over London:  ik ga een weekje weg en slaap met allemaal meiden in een kamer maar we moeten wel al om half 8 ,op veel te vroeg .. Maar ik ben nog nooit in London geweest dus heb er mega zin in !

Liefs en kus Shazzie

6 Comments on "LONDON!!!!"

 1. Londen is super leuk! Ben er al 2 keer geweest.

  Beantwoorden
 2. Oxford street is echt super !

  Beantwoorden
 3. Je kan camden market gaan er zijn veel leuke spulletjes en niet zo duur maar als je wel wat duurs wilt hallen kan je na oxfordstreet gaan

  Beantwoorden
 4. Shazziee,

  Ik ben in de derde klas ook naar Londen geweest en het is echt geweldig. Vroeg opstaan is inderdaad niet leuk maar als je er dan aan denkt wat er allemaal nog te doen is in Engeland is je ochtendhumeur meteen verdwenen.
  Maaaar btw, tips voor het shoppen. Oxford Street!!! Als je daar niet naartoe gaat dan ga je heel wat missen, er zijn daar wel honderden winkels en vooral Forever 21 vind ik de leuskte winkel daar. Verder zijn er ook nog allemaal andere winkels zoals: Primark (HEEL groot), New Yorker, Burberry, Urban Outfitters, River Islands enz enz enz
  Too much…
  Ik hoop dat ik genoeg information heb gegeven, en verder wens ik je veel plezier!

  -xxx-
  me :)

  Beantwoorden
 5. Hey, om te shoppen is Oxford Street een aanrader en om te eten moet je naar Pizza Hut! Heel lekker!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Shaznay

HÉ ik ben Shaznay Tamar Tauran! De jongste van het stel. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram