Mexx, MWT, Sexy mexxie, maxima…… Oftewel Maxime Whitley Tauran! De oudste van de drie zusjes. Geboren op 19 juli 1993, 21 jaren jong. De oudste van het stel en gelijk ook het meest verantwoordelijk. Nou ja, dat probeer ik in ieder geval te zijn. Begin januari heb ik mijn zusjes overgehaald om samen met mij een blog te starten. Enthousiasme was eerst ver te zoeken, maar opeens kwamen Zoë en Shaz enthousiast binnen en vertelden hoe ze onze blog al hadden gepromoot. YES dacht ik, daar gaan we; een eigen bedrijfje met mijn knappe zusjes.

About Mexx….. Ja er staat Mexx omdat ik eigenlijk altijd zo genoemd wordt. Dus ja als je wil mag je me zo noemen. Ik ben dus de oudste van de meiden. Ben soms de boze grote zus, die altijd zo bazig is en nog wel eens chagrijnig kan zijn. Maar dat komt vaak omdat ik het goed bedoel en voor mijn zusjes wil zorgen. Het wordt nu nog niet gewaardeerd, maar dat komt vast wel. Mijn interesse ligt altijd al bij schrijven, ik kon mijn dagboek helemaal vol pennen en hele verhalen op papier zetten. Nu kan ik dat doen om anderen te inspireren, hoe leuk is dat! Mijn interesses liggen vooral bij sport, fashion, reizen, lekker eten en eigenlijk alle andere leuke dingen. Ik hoop via de blog de inspiratie die ik dagelijks op doe met jullie te delen. Inspiratie die ik op doe in het dagelijks leven, maar ook de inspiratie die ik op zoek via bijvoorbeeld internet. Mijn lievelingssite is daarom ook www.pinterest.nl, de moeite waard om eens een kijkje op te nemen! Nou dit is een deel over mij, door de blog ga je me vast nog beter leren kennen. Vragen? Plaats een reactie of twitter/instagram me (@maximewt) !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram