Ieder weekend is het weer zover die 90 minuten dat we met zijn allen voor de TV hangen. Voor de tijd drinken op tafel, in de pauze de hapjes en voor de rest blijven zitten, vooral niet te hard praten en al helemaal niet voor de TV langs lopen. De 90 minuten dat de meest geweldige club van Nederland weer speelt: Ajax Amsterdam!

De Tauran familie zijn die hard ajax fans, op een paar vreemde eendjes na, ik noem geen namen, maar deze weten heel goed wie ik bedoel ;).

Van jongs af aan zijn wij opgevoed met het Ajax virus. Toen we jong waren gingen we met alle neefjes en nichtjes naar de open dag van Ajax. We kregen allemaal een Ajax shirtje. Rood met wit waren onze lievelingskleuren en na ieder weekend wisten we precies wat onze club had gedaan! En ja dat gaat er nooit meer uit. Zowel de jongens als de meiden zijn gek op voetbal maar dus vooral gek op ons aller ajax! Ieder weekend dat er thuis wordt gespeeld is er wel iemand van de Taurannetjes in het stadion om ze van dichtbij aan te moedigen. Wij zijn ajax wij zijn de beste !

PS. We respecteren het natuurlijk als jullie voor een andere club zijn, maar de slimsten onder ons weten dat ajax alles is!

Nu maar hopen dat ze wel gaan winnen zometeen!

Liefs M.

3 Comments on "Onze liefde voor Ajax"

  1. groetjes vanuit de Arena❌❌❌

    Beantwoorden
  2. Jaaaaa sws Ajax besteee

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram