Hi !

Serieus ik was echt eeuwen opzoek naar van die leuke zilveren ringetjes voor in mijn oortjes… Maar ik kon ze nergens vinden. Struggle was real. Maar oké, ik heb ze gelukkig gevonden via instagram (bluelin) ! Dus zorg dat je @bluelinbluelin volgt op instagram..By the way, ze hebben nog veel meer leuke andere accessoires hoor!IMG_0030

xoxo

4 Comments on "Perfecte oorringetjes! Thanks Bluelin"

  1. Die zijn echt vet mooi! xo

    Beantwoorden
  2. Leuk Zoë! Superleuk blog trouwens, ik ben gelijk geabonneerd 😉 x Quinty (Twitter: @QuintyxBBrave)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Zoë

HÉ ik ben Zoë Rachelle Tauran! De middelste van de zussen. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram