Vrienden, familie, blogbezoekers, everybody who reads this! WE ARE BACK. Wat een drukke maand hebben wij er op zitten. Zoë midden in de examens, Shaznay afronding van haar derde jaar en ik een nieuwe baan…. Druk druk druk kan je het wel noemen. Helaas heeft de blog hier onder moeten leiden, wat wij vaak van jullie allemaal te horen hebben gekregen, maar helaas even niks aan konden doen. Soms doe je zoveel en dan heb je het gevoel dat je even prioriteiten moet stellen. De blog is ons ding, maar we weten dat ondanks dat we er een maandje uit zijn geweest we jullie niet kwijt raken. Oftewel even de blog op een lager pitje. Maar vanaf juni (MORGEN DUS) zijn we weer back in business! Wat zit er allemaal aan te komen?? Mexx die waarschijnlijk per juli een nieuw appartementje heeft (wie weet komt er wel een verhuisblog), de dansacademie eindpresentatie van Shaz (Vlogs, toffe foto’s en leuke verhalen over de voorbereiding) en OJA gaat Zoë slagen voor haar examens ennnnne zijn jullie ook allemaal zo benieuwd naar de videoclip van La La love?

Nogmaals sorry sorry sorry en zonder jullie kunnen wij dit zeker niet. Daarom thanks voor jullie support & laat ons weten waar jullie allemaal nog geïnteresseerd in zijn. We schrijven door en vooral VOOR jullie!

Liefsssss Shaz, Zoë en Mexx <3 XoXo

1 Comment on "Terug van weggeweest"

 1. Heyy meiden, jullie hebben weer een tijdje niks laten horen.. Als jullie hulp nodig hebben kunnen jullie me altijd bereiken !
  Misschien is het slim om niet te beloven dat jullie elke dag wat posten maar bijvoorbeeld de maandag, woensdag, vrijdag en zondag ?

  Laat het maar weten en dan zal k me e mail geven
  kusjes
  Eva

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram