De winkels hangen er vol mee ‘ROKJES’. Zoals K3 vroeger toen ik nog fan was zong “laat de rokjes draaien, laat de rokjes zwaaien”, zijn we nu weer helemaal hip met onze rokjes! Vanmorgen heb ik een aantal van onze rokjes even uit de kast getrokken om aan jullie te showen. Want het is ‘Rokjestijd’….. Onze hippe zus Zoë die tijdens haar festivals al haar mooie witte Forever 21 skirt droeg, en mijn zus Mexx die haar schattige rokje droeg in Parijs. Zo wat alle soorten rokjes hebben we in huis.

We love skirts Parijs 3

De beige en zwarte La Sisters rok, het stoere grijze rokje van de Primark en de nette leren kokerrok van de mango. Maar één ding mis ik nog, een spijkerrok! Want ja deze zijn ook helemaal in, toen ik echt nog klein was deden mijn ouders me deze vaak aan. Ik hield toen helemaal niet van rokjes en jurkjes, dus had liever een spijkerbroek aan maar NU, dit is nog een item die ik en sowieso ook mijn zussen missen in hun kledingkast. We zijn een aantal leuke tegengekomen, onder wat foto’s van het rokje dat wij zoeken.

Schermafbeelding 2015-09-01 om 08.29.18 Schermafbeelding 2015-09-01 om 08.30.11

Houden jullie ook zo van rokjes? Deel jullie lievelingsrokje met de #beautifulchaos en tag ons in je instagram foto met @officialbeautifulchaos !!

Liefssss Shazzzie <3

1 Comment on "We love Skirts"

  1. JAAAAAAAAAAAAA ik hou oook heeeeeel erg van rokjes!!!!????
    Lieeeeeffssss juliaaaa

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Shaznay

HÉ ik ben Shaznay Tamar Tauran! De jongste van het stel. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram