Jullie hebben vast al een aantal foto’s voorbij zien komen met het te gekke merk Ripe Wussy Free! Een merk die er niet alleen tof uitziet, maar een boodschap met zich meebrengt! Ripe staat voor Real Individuals Pursuing Everything, het durven nastreven van dat wat jij echt wilt…. Je dromen achter na gaan en geen Wussy zijn, door het niet te durven. De wereld moet Wussy free zijn, en jullie moeten allemaal Ripe members worden. Wat zijn jullie dromen? Wat willen jullie bereiken? Waar wil je over 5 jaar staan? Wat is jouw Ripe moment? Heb jij daar wel eens over nagedacht….. Nee? Nou ga dat eens doen en maak kans om een te gek Ripe shirt te winnen die ik ook in mijn kast heb hangen!

Wat moet je doen om dit Ripe shirt te winnen?
1. Like Ripe (@ripewussyfree) & Beautiful Chaos (@officialbeautifulchaos) op Instagram of op Facebook
2. Deel de foto op Instagram en tag Ripe Wussy Free en Beautiful Chaos of deel het bericht op onze Facebook

Op mijn verjaardag maak ik bekend wie dit geweldige Ripe Shirt krijgt! Want als ik jarig ben zijn jullie dat ook!
xoxo Zoë

13 Comments on "Word jij ook lid van the Ripe family?"

 1. Moet je die foto op instagram zetten? Of naar jullie mailen? Xx

  Beantwoorden
 2. Die shirts stralen wat uit ik kan niet plaatsen wat maar wel positief

  Beantwoorden
 3. Ik wil zoo graag winnen, ik heb helemaal niks meer in mijn kleedingkkast

  Beantwoorden
 4. Ik wil zoo graag winnen, ik heb helemaal niks meer in mijn kleedingkkast

  Beantwoorden
 5. Omg zo cool hvj zoë❤

  Beantwoorden
 6. Super leuk dit moeten jullie vaker doen!!!

  Beantwoorden
 7. Aah super leuke actie!!!! Ik denk dat de winnaar super blij zal zijn. -XX-

  Beantwoorden
 8. Het shirtje is echt super leuk, maar dat vind ik van al jou kleding en ik zou er graag wat van willen!
  Xxx

  Beantwoorden
 9. wow!!! zoooooooooooo cool! ik heb het gedaan en jullie zien er ook altijd zo leuk uit!! ik vond ripe eerst ook altijd al SUPER leuk!!!
  -XOXO-

  Beantwoorden
 10. Je bent echt een heel mooi meisje Zoë !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Zoë

HÉ ik ben Zoë Rachelle Tauran! De middelste van de zussen. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram