Vandaag een supertoffe fifty six set! Want jullie zijn toch niet vergeten dat jullie de hele maand maart ook nog gebruik mogen maken van de kortingscode bij de Fifty Six winkels of de webshop? We hebben gekozen voor de Best in Black set, why ?? Omdat ik nogal vaak zwart draag, ja het kan een beetje gothic overkomen maar als je het met stijl draagt is zwart de beste kleur die je maar kan kiezen. Deze set is te verkrijgen bij Fifty Six, check de website (www.fiftysix.nl) en bestel snel met de volgende kortingscode voor de webshop: 56BEAU10 of ga naar een van hun filialen en laat deze post zien!

De schoenen en broek zijn van Supertrash, het shirtje van Nikkie, het jasje van Goosecraft en de tas van Cowboysbags.

Ik ben heel benieuwd wie er gebruik maakt van de kortingscode! En ook heel benieuwd wat jullie geshopt hebben. Ben je benieuwd naar andere fifty six setjes voor bijvoorbeeld een stapavondje of een diner, reageer dan even dan geven we graag tips!

X M.

Best in black set

4 Comments on "Best in black"

 1. Hi,
  zouden jullie bij posts van outfits ook de foto nog bij de tekst kunnen plaatsen?
  Alvast bedankt!
  Groetjes!

  Beantwoorden
 2. Verjaardag of vrijgezellefeestje.

  Beantwoorden
 3. hey, ik vind het ook leuk om zwart te dragen maar ik weet vaak niet hoe ik het goed kan combineren, zouden jullie misschien een paar outfits kunnen plaatsen?

  Beantwoorden
 4. Outfit voor een stapavondje?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram