Toen wij gisteravond om 23.45 Pathé Arena uitliepen en ik zo dromerig als ik soms ben, weer een aan het denken was, kwam ik tot de conclusie: wij zijn film verslaafd! Nou ja niet eens zo zeer film verslaafd, want thuis kijken we meer series dan films. We zijn eerder bioscoop verslaafd!

Het kan eigenlijk ook niet anders, want onze eerste ‘date’ was in de bioscoop. Niet wetende wie hij was, spraken we af voor de bioscoop in Groningen. Toen woonde ik nog in Roden en hij kwam blijkbaar uit Meppel….. (Ik dacht toen nog Groningen). Op een zondagavond, nog brak van het avondje stappen, waagde ik de kans. Gewoon doen zij een vriendinnetje tegen mij, dus ik dacht oké DOEN. Eenmaal met de auto bij Pathé Groningen brak de hel los in mijn hoofd, zwetend wilde ik eigenlijk rechtsomkeer. Straks houdt hij me voor de gek, sta ik daar in de bios en staat hij aan de overkant te lachen met zijn vrienden. Ik wist het zeker, hij kwam niet opdagen! En toen de volgende gedachte, ik heb hem eigenlijk nog nooit echt goed gezien, hoe ziet hij er uit. Straks groet ik de verkeerde en herken ik hem niet. Na alle stress, wat zoals vaker, voor niks was liep ik in Groningen de bios binnen. Daar stond hij met zijn Soixante Neuf petje, kon niet missen…. Onze eerste date en tevens het begin van onze bioscoop verslaving. Focus met Will Smith, een aanrader!

Toen ik in Groningen woonde, zowat achter de Pathé, was een bios verslaving ook niet te missen. Netjes een unlimited pas aangeschaft, wat hij NOG STEEDS niet heeft gedaan. We zijn naar zoveel films geweest, actie, romantisch, avontuur, drama noem maar op! Alleen gaan we niet naar horror, ik ben doodsbenauwd voor die films en ben al bang bij Scary Movie….. Nu we 1 metro halte van Pathé Arena afwonen gaat onze filmverslaving gewoon weer verder. Voor nu moeten jullie zeker naar de bios voor Ride Along 2 (wel eerst 1 bekijken). Daarnaast zijn we gisteravond naar Creed geweest, wat een TOFFE film! Ook zeker een aanrader.

We zullen onze bioscoop verslaving met jullie delen en filmtips geven!

xoxo Mexx…. & Jeffrey, waardoor we deze bioscoopverslaving hebben 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram