Hi mensen. Ik denk dat ik als 1 van de beste van jullie weet hoe het voelt om onzeker te zijn. En dat terwijl ik eigenlijk best veel complimentjes krijg maar elke dag ook heel wat nare berichtjes via mijn instagram. Ik ben zo’n persoon die zich op onzeker momenten enorm veel aantrekt van andere mensen hun mening…. Jij?

Ondanks dat ik het zelf nog aan het leren ben ( zekerder zijn ) wil ik jullie hopelijk inspireren net zoals andere mensen mij inspireren. Ken je dat? Dat je wakker wordt en in de spiegel kijkt en denkt: nee gewoon nee. Haha ik denk dat elke vrouw en misschien ook wel man daar wel eens last van hebt. Die fases zijn normaal maar wat belangrijk is, is om daar niet in te blijven hangen. Jij bent goed zoals jij bent en niemand kan dat veranderen. Don’t forget that. You’re a pretty one and you’re blessed with a life so make the best of it!  Xoxo Zoë

3 Comments on "You’re to pretty for them"

  1. Don’t be insecure you’re damn pretty … Ik wou dat ik iets meer op jou kon lijken ♡

    Beantwoorden
  2. You inspire me !

    Beantwoorden
  3. wees niet onzeker doe gewoon je ding MAKE YOURSELF HAPPY en denk niet an de anderen om je heen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About Zoë

HÉ ik ben Zoë Rachelle Tauran! De middelste van de zussen. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram