Rustig op de blog…. en vooral op de vlog! Zoals we al hadden verteld zijn het drukke tijden bij de familie Tauran en nu is iedereen ook nog eens ziek. Iedereen behalve ik, heeft een virus opgelopen tijdens de bezoeken bij onze opa…. Niet alleen ons gezin, maar de halve familie Tauran is ziek. Ik dus als enige niet zieke hou de boel een beetje aan de praat en up to date. Beterschap naar iedereen, volgens mij gaat het rond en hopelijk krijg ik dit verschrikkelijke virus niet ook nog. Even geduld en dan gaan we weer LOS!

xoxo

2 Comments on "Ziek, zwak en misselijk"

  1. beterschap voor iedereen!! X

    Beantwoorden
  2. En een dag later na het schrijven van dit blogje werd ook Mexx ziek hahaha

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

About maxime

HÉ ik ben Maxime Whitley Tauran! De oudste zus. Meer van me weten? Hou de blog in de gaten en volg me op twitter/instagram